Tennisles

Welkom op de site van Tennisvereniging Hoek

Inschrijving tennislessen seizoen 2020


INSCHRIJVING VOORJAAR 2020 - INSCHRIJVING is GEOPEND!!!


U kunt zich via - deze link - inschrijven.


De lessen starten de eerste week april en worden 10 weken ingepland (niet in de vakanties).


De lessen voor de senioren worden gegeven op maandagavond van 18.30 tot 22.00 uur.


De lessen voor de junioren worden gegeven op maandagmiddag van 15.00 uur tot 18.30 uur en woensdagmiddag van 14.45 - 18.30 uur.

Voorkeur van dag is op te geven via het inschrijfformulier van de tennislessen.


  • De prijzen zijn gebaseerd op 2, 4 of 8 personen (zie info op de website). Indien meer of minder personen zich aanmelden voor een groep, dan zal de prijs of lestijd worden aangepast. Indien de groepsindeling of lestijd afwijkt, zal Mandy contact met u opnemen hierover.
  • Mandy probeert rekening te houden met uw wensen of voorkeur, maar bepaalt uiteindelijk zelf de groeps- en lesindeling.
  • Voor aanvang van de eerste les (tweede week april) ontvangt u een bevestiging van uw inschrijving met de definitieve dag en tijd.
  • Indien er middelbare schooljeugd wilt lessen, zullen zij zo mogelijk eind de (maandag of woensdag)middag ingepland worden. Uiteraard kunt u altijd contact opnemen met Mandy voor eventuele andere mogelijkheden.


Voor meer informatie over de training kunt u contact opnemen met Mandy 06-50637040 of Patricia 06-22859959 / tennisles@tvhoek.nl.


Senioren kiezen hun lessenpakket uit de onderste keuzes op de site van TOZ. De aanbieding "nieuwe leden" is eenmalig geldig voor nieuwe leden. Het volgende jaar dient u zich in te schrijven voor één van de reguliere pakketten (training 2, 3 of 4 personen).


Junioren kiezen hun lessenpakket uit de bovenste keuzes op de site van TOZ. De aanbieding "tenniskids" is eenmalig geldig voor nieuwe jeugdleden. Het volgende jaar dient het jeugdlid ingeschreven te worden voor één van de reguliere pakketten (training 2, 3 of 4 persoenen).

Contactgegevens


Tennisvereniging Hoek

Kreeksingel 14

4542 BP Hoek

info@tvhoek.nl