Tennisles

Welkom op de site van Tennisvereniging Hoek


TENNISLESSEN VOORJAAR REEDS GESTART (VOL)


Onderstaande informatie betreffen de voorjaarslessen op ons park.


De lessen starten voor de junioren op woensdag 07-04-2021 - lessenreeks van 10 lessen.

De lessen starten voor de senioren op donderdag 08-04-2021 - lessenreeks van 10 lessen.


De lessen voor de junioren worden gegeven op woensdagmiddag van 14.30 tot 19.00 uur.

De lessen voor de senioren worden gegeven op donderdagavond van 17.00 tot 23.00 uur. Indien de avondklok nog van kracht is per 31 maart 2021 zal de eindtijd van de lessen uiterlijk 20.45 uur zijn. Dit betekent dat er minder lessen ingepland kunnen worden zodra de avondklok blijft.


Voorkeur van dag is op te geven via het inschrijfformulier van de tennislessen.


  • De prijzen zijn gebaseerd op 2, 3, of 4 personen (zie info op de website TOZ). Indien meer of minder personen zich aanmelden voor een groep, dan zal de prijs of lestijd worden aangepast. Indien de groepsindeling of lestijd afwijkt, zal Stefan contact met u opnemen hierover.
  • Stefan probeert rekening te houden met uw wensen of voorkeur, maar bepaalt uiteindelijk zelf de groeps- en lesindeling.
  • Voor aanvang van de eerste les ontvangt u een bevestiging van uw inschrijving met de definitieve dag en tijd.
  • Indien er middelbare schooljeugd wilt lessen, zullen zij zo mogelijk eind de middag/begin de avond ingepland worden. Uiteraard kunt u altijd contact opnemen met Stefan voor eventuele andere mogelijkheden.
  • U dient lid te zijn van onze vereniging om tennislessen te kunnen volgen.


Voor meer informatie over de tennislessen kunt u contact opnemen met Patricia 06-22859959 / tennisles@tvhoek.nl.


Senioren kiezen hun lessenpakket uit de bovenste keuzes op de site van TOZ. De aanbieding "nieuwe leden" is eenmalig geldig voor nieuwe leden. Het volgende jaar dient u zich in te schrijven voor één van de reguliere pakketten (training 2, 3 of 4 personen).


Junioren kiezen hun lessenpakket uit de onderste keuzes op de site van TOZ. De aanbieding "tenniskids" is eenmalig geldig voor nieuwe jeugdleden. Het volgende jaar dient het jeugdlid ingeschreven te worden voor één van de reguliere pakketten (training 2, 3 of 4 persoenen).