IVA Certificaat

Welkom op de site van Tennisvereniging Hoek

IVA Certificaat

Eenvoudig via Internet je certificaat halen!


Iedereen die bardienst draait, is wettelijk verplicht in het bezit van een IVA certificaat te zijn. IVA staat voor " Instructie Verantwoord Alcoholgebruik" . Je kunt dit certificaat heel eenvoudig via deze website (van het NOCNSF) behalen:  -klik op deze link-.


Vul het mailadres kantinecommissie@tvhoek.nl in en geef als barverantwoordelijke Ludwig Kalisvaart op. Help ervoor te zorgen dat de club aan de regeltjes voldoet, anders lopen we het risico een boete te krijgen. De Gemeente Terneuzen heeft in december 2017 aangekondigd dat de controle op naleving van de regels wordt verscherpt. Bij overtreding krijgen we een boete van 1.460 Euro opgelegd en riskeren we onze horecavergunning kwijt te raken.

Wij hebben deze inkomstenbron hard nodig!


Als je geen IVA certificaat hebt mag je bij ons geen bardienst draaien en dien je een bijdrage van 25 euro voor het afkopen van de kantinedienst te betalen.


Ieder die nog niet in het bezit is van het IVA Certificaat heeft van het bestuur via mail een oproep ontvangen om dit certificaat alsnog te behalen. Als het certificaat wel hebt maar het is nog niet in het IVA certificaat boek in de kantine opgenomen, zorg dan dat je jouw kopie er in toevoegt. 


Heb je nog vragen, neem dan contact op met de barcommissie via kantinecommissie@tvhoek.nl.


Bedankt voor jullie medewerking!


Bestuur TV Hoek


,